fbpx
Політика

У Києві пікетуватимуть Кабінет міністрів

Колона мітингувальників рушить з Європейської площі на пікет уряду о 8 ранку

  Щойно активіст оголосив зі сцени, розташованої на Європейській площі у столиці, де зараз відбувається мітинг опозиційних сил, що колона мітингувальників на пікет будівлі Кабінету міністрів України рушить з площі в 8 ранку, передає УНН.

Як зазначили активісти, метою пікетування Кабінету міністрів є єдина вимога – скасування розпорядження про зупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Зараз на Європейській площі знаходиться близько 300 осіб, однак люди тільки починають збиратися. Серед організаторів було помічено Юрія Луценка.

Нагадаємо, в понеділок, 25 листопада, о 7:30, на Європейській площі опозиція оголосила формування колони для блок-пікету будівлі Кабінету міністрів України. До участі в акції опозиція запросила всіх бажаючих.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Учора організатори опозиційного мітингу на Європейській площі оголосили свою акцію безстроковою, так само як і громадські активісти, які проводять свій захід на Майдані Незалежності.

У свою чергу УНН повідомили в прес-службі МВС, що заявок на проведення мирних зборів у зазначених місцях центру столиці на 25 листопада не надходило.

Джерело: УНН

Читайте також: