fbpx
Спорт

Бокс. Росіянин Денис Бойцов програв свій перший бій в кар’єрі і, ймовірно, втратив шанси на поєдинок з Володимиром Кличком

Якась тенденція поразок найсильніших спортсменів намітилася в російському боксі. Не так давно в гучному поєдинку поразки від українця Володимира Кличка зазнав «Російський витязь» Олександр Повєткін, а минулої ночі своєї першої поразки у професійній кар’єрі зазнав Денис Бойцов.

На Stechert Arena в німецькому Бамберзі відбувся поєдинок за звання офіційного претендента за версією WBO в суперважкій вазі. На рингу зустрілися росіянин Денис Бойцов та австралієць Алекс Леапаї. З мотивацією у обох боксерів мало бути все в порядку, оскільки для переможця у цьому поєдинку ставали цілком реальними перспективи бою проти українця Володимира Кличка. Результат поєдинку Бойцов – Леапаї для багатьох виявився несподіваним, оскільки австралієць впевнено переміг росіянина, для якого, як ми зазначали вище, ця поразка стала першою у професійній кар’єрі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Денис Бойцов мав деяку перевагу на початку поєдинку, а ось в середині бою австралієць просто здорово додав, і поєдинок проходив вже з перевагою Алекса Леапаї. Все це призвело до нокдауну Бойцова у сьомому раунді. У підсумку судді віддали перемогу австралійцю і тепер, найімовірніше, Денис Бойцов втратить шанси на бій з Володимиром Кличком.

Нагадаємо, що в червні 2009 року Денис Бойцов вже виходив на ринг проти українського боксера. Тоді суперником росіянина був Тарас Біденко і Бойцов виграв той поєдинок нокаутом. У Дениса Бойцова були можливості зустрітися на рингу в різний час з відомими у всьому світі Тайсоном Ф’юрі і Дереком Чісорою, але з різних причин ці поєдинки так і не відбулися.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що минулої ночі в світі боксу відбувся ще один вартий уваги бій, в якому повернувся після майже річної паузи Менні Пакьяо переміг американця Брендона Ріоса.

Фото: ІТАР-ТАСС/ЕРА/CHRISTIAN CHARISIUS

Читайте також: