fbpx
Спорт

Бокс. Тріумфальне повернення Менні Пакьяо

Філіппінський боксер Менні Пакьяо повернувся на ринг. Повернення Менні Пакьяо можна назвати тріумфальним, оскільки філіппінець в поєдинку за вакантний пояс WBO International в напівсередній вазі переміг американця Брендона Ріоса. Відзначимо, що бій Пакьяо-Ріос тривав всі дванадцять раундів і в підсумку судді віддали перемогу філіппінському боксерові одностайним рішенням.

Менні Пакьяо не виходив на професійний ринг майже рік. Останнім поєдинком філіппінця був бій з Хуаном Мануелем Маркесом в грудні 2012 року. Нагадаємо, що цей поєдинок Маркес виграв, відправивши Пакьяо в нокаут.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Можливо, повернення Менні Пакьяо на ринг можна було б назвати більш успішним, якби філіппінець переміг Брендона Ріоса достроково. Всі, хто бачили бій Пакьяо-Ріос, можуть сказати, що філіппінець мав для дострокової перемоги кілька шансів. Так, наприклад, в шостому раунді філіппінець провів серію блискучих ударів і, з незрозумілих причин, зупинився .

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Тепер стає цікавим ось що: чи відбудеться все-таки поєдинок між Менні Пакьяо і Хуаном Мануелем Маркесом. Якщо бій між цими боксерами стане реальністю, то це буде вже п’ята за рахунком зустріч на рингу між філіппінцем і мексиканцем.

Читайте також: