fbpx
Футбол

Валерій Карпін прокомментровал заяву президента ЦСКА про “підлість”

Нагадаємо, що вчора в російській футбольній першості відбувся матч, який багато хто вважає головним дербі Росії. Московський ЦСКА з рахунком 1:0 обіграв московський «Спартак», завдяки голу, забитому ще в дебюті зустрічі форвардом армійців Сейду Думбія. Після завершення матчу в ЗМІ з’явилися коментарі президента ЦСКА Євгенія Гінера, який заявив, що йому «… дуже неприємно, що деякі чинать дуже підло щодо своїх, так би мовити, друзів по цеху. Бити ззаду, коли суддя не бачить, – це хамство».

«… Сьогодні «Спартак» був підлою командою. У всякому разі, для мене. Я жодного разу не бачив такого «Спартака». Послухайте, гра є гра. І вони можуть бути кращими, і ми. Можуть бути жорсткі стики або навіть бійки, але підлості бути не повинно. Це найважливіше. Підлість карається», – підкреслив Євген Гінер, кажучи про матч ЦСКА – «Спартак».

А сьогодні на сторінках ЗМІ з’явилися слова головного тренера «народної команди Росії» Валерія Карпіна, який заявив, що він може відповісти тільки тим людям, яких поважає. За словами Валерія Карпіна, президенту ЦСКА Євгенію Гінеру він відповідати не хоче. «…Слова про підлість, що прозвучали з вуст Гінера, щонайменше, виглядають смішними для людей, які не перший день в російському футболі», – наводяться слова Валерія Карпіна з посиланням на championat.com.

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: