fbpx
Політика

Партія регіонів збирає бажаючих поїхати в Київ для провокації учасників Євромайдану – ВО «Свобода»

У «Свободі» заявляють, що Партія регіонів збирає бажаючих поїхати в Київ для провокації учасників Євромайдану

 У «Свободі» заявляють, що Партія регіонів збирає бажаючих поїхати в Київ для провокації учасників Євромайдану. Про це УНІАН повідомили в прес-службі Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Наголошується, що в Полтавську міську організацію ВО «Свобода» стали надходити повідомлення від активістів про те, що в Полтаві «регіонали» шукають «тітушок» для поїздки в Київ.

Як стало відомо, молодим людям спортивної статури пропонують за поїздку по 200 гривень. Головна мета їх перебування в столиці – провокувати натовп людей на Євромайдані.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

«В даний час відомо чимало фактів, що перевізників жорстоко залякують, українців з різних регіонів зупиняють на півдорозі до столиці, перешкоджаючи потрапити на Євромайдан і висловити свою громадянську позицію.

Водночас чинна влада збирає в Полтаві «тітушок», які будуть провокувати мирних протестувальників. Повторюються події, що відбулися 18 травня», – сказав голова полтавської міської організації ВО «Свобода» Юліан Матвійчик і зазначив: «Цікаво, чи приженуть на Майдан БРДМ, щоб знову заявити про напад на нещасну військову машину».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Він підкреслив, що «штучно створюється конфліктна ситуація, де протиставляють батьків і дітей, братів і сестер, які вийшли на вулицю підтримати євроінтеграційний курс держави, і проплачених «тітушок», мета яких тільки провокації і бійки».

Джерело: УНІАН

Читайте також: