fbpx
Новини світу

Під Москвою з’явиться центр для утримання мігрантів

Приміщення для утримання 400 нелегальних мігрантів перед висилкою з Російської Федерації будуть готові в Єгор’євському районі Підмосков’я вже до 13 січня 2014 року. Повідомляється, що додаткові приміщення для 200 мігрантів введуть в експлуатацію до 1 лютого 2014 року. Про це в суботу розповів Герман Елянюшкін, заступник керівника уряду Московської області.

Повідомляється, що 23 листопада Герман Елянюшкін відвідав місце будівництва центру для тимчасового утримання нелегальних мігрантів. Раніше цей центр мали розмістити в покинутій триповерховій будівлі в районі Костильово, в якій раніше знаходився центр для підготовки вертолітників. Однак після обстеження покинутої будівлі виявилося, що вона вже не підлягає реконструкції. Після цього було вирішено звести для нелегалів нові будови.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

«Першу чергу приміщень для утримання мігрантів на 400 місць ми здамо до 13 січня 2014 року, а до 1 лютого повністю запустимо приміщення на 600 місць», – стверджує Елянюшкін.

За його словами, на території центру для мігрантів перебуватиме 3 житлових приміщення, кожне з яких зможе взяти по 200 осіб. Крім того, в центрі буде їдальня, адміністративний будинок, медпункт і центр дезінфекції. Також, за словами чиновника, передбачено місце для прогулянок. Нова будівля буде обладнано системою автоматичного пожежогасіння та дизельгенераторами на випадок відключення електрики.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Крім того, між підлогою та стінами перегородками прокладуть металеві листи, щоб присікти можливість втечі. За порушниками стежитимуть працівники позавідомчої охорони. Відзначимо, що всі проектні рішення повинні бути узгоджені вже до 27 листопада.

«Умови для проживання будуть досить комфортні, набагато комфортніші, ніж ті, в яких раніше знаходилися затримані. Гроші на будівництво виділятимуться з бюджету області – близько 100 мільйонів рублів», – підсумував Елянюшкін.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: