fbpx
Футбол

Ліонель Мессі назвав фаворитів чемпіонату світу в Бразилії

Капітан національної збірної Аргентини і нападник іспанського футбольного клубу «Барселона» Ліонель Мессі основними конкурентами аргентинської збірної на чемпіонаті світу в Бразилії наступного року бачить господарів чемпіонату, національну збірну Німеччини, а також переможців останньої світової першості – команду Іспанії. Про це, 23 листопада 2013 року, повідомляють ЗМІ.

«Я виграв всі можливі індивідуальні призи у великому футболі. У мене залишається одна мрія, яка поки не здійснилася. Потрібно виграти чемпіонат світу для своєї країни», – заявив аргентинський нападаючий.

Ліонель Мессі також зазначив, що збірна Аргентини вже давно не вигравала нічого істотного в світі. Збірна гідна перемоги на чемпіонаті світу в Бразилії, але є сильні суперники: збірні Бразилії, Німеччини та Іспанії, які також будуть боротися за Кубок світу, додав капітан аргентинської команди.

Мессі виступає за головну футбольну команду Аргентини з 2005 року, а з літа 2011 року він є капітаном збірної. Також нагадаємо, що збірна Аргентини завоювала золоті медалі на Олімпійських іграх у Пекіні в 2008 році.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: