fbpx
Право

Російському хокеїстові Варламову прокуратура Денвера пред’явила звинувачення в насильстві

Стало відомо, що прокуратурою Денвера пред’явлено звинувачення в домашньому насильстві російському хокеїстові, кандидату до олімпійської збірної Росії і голкіперу клубу НХЛ « Колорадо Евеланш» Семену Варламову.

Прокуратура висунула офіційне звинувачення Варламову в домашньому насильстві (напад третього ступеня), однак, при цьому відхилила звинувачення у викраденні. Згідно з офіційною інформацією, яка з’явилася на офіційному сайті правоохоронного відомства, судовий розгляд у справі Варламова відбудеться другого грудня.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Максимальний термін покарання за цією статтею становить два роки.

Нагадаємо, наприкінці минулого місяця російський хокеїст добровільно прийшов до правоохоронців у Денвері, які пред’явили йому звинувачення у викраденні і нападі на самарську модель Євгенію Вавринюк. За першим  звинуваченням росіянину загрожувало від двох до шести років в’язниці, за друге можливе адміністративне покарання.

У Держдумі РФ його арешт назвали спробою послабити збірну Росії з хокею під час Олімпіади в Сочі. Семен Варламов – голкіпер клубу «Колорадо Евеланш» і кандидат в олімпійську збірну країни, на даний момент є одним з лідерів НХЛ серед голкіперів за статистикою відбитих кидків (0.945). У восьми матчах сезону, коли Варламов був на воротах , «лавини» здобули сім перемог.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Російському хокеїстові Варламову прокуратура Денвера пред’явила звинувачення в насильстві (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: