fbpx
Новини світу

У Нью-Йорку на смітнику знайшли золоту статуетку “Еммі”

Сорокарічний житель Нью-Йорка Ісмаель Секік, прогулюючись по району, в якому живе, виявив в купі сміття біля одного з будинків, виставлених на продаж, золоту статуетку. Спочатку він прийняв її за дешеву дрібничку, однак, вона йому сподобалася і він забрав її додому.

Через кілька тижнів Ісмаель Секік, під час перегляду трансляції вручення премії "Еммі", з подивом виявив, що знайдена ним у смітті штучка – це золотий приз престижної премії. Правда, у знайденої статуетки відсутній обідок, на якому гравірується ім’я власника, і тому поки немає можливості встановити, ким був володар цієї "Еммі". ​​

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Тим часом, Секік заявляє, що хоче повернути статуетку власнику або ж його родичам, і продовжує їх пошуки. Мешканці будинку, біля якого і була знайдена статуетка, стверджують, що раніше ніколи її не бачили.

Як відомо, всі лауреати премії "Еммі" не мають права продавати свою нагороду, і у випадку, якщо вони не хочуть зберігати її вдома, вони зобов’язані повернути її в американську Академію телевізійного мистецтва і науки. Саме тому дану статуетку дуже складно купити на якомусь аукціоні.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Статуетка премії «Еммі» відлита із золота, срібла, міді і нікелю і зображує крилату жінку з моделлю атома в руках. Атом – символ телебачення як науки, а крила – як мистецтва.

У Нью-Йорку на смітнику знайшли золоту статуетку "Еммі" (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: