fbpx
Політика

Янукович “виторгував” у РФ $ 20 млрд – Арсеній Яценюк

  Президент України Віктор Янукович "виторгував" у Російської Федерації $ 20 млрд, частина з яких буде спрямована на проведення виборів президента України 2015 року, заявляє лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

За його словами, такі висновки напрошуються з рішення уряду про припинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

"Ми можемо чітко констатувати, що чесності і прозорості виборів в Україні не буде. І це є частиною угоди між Віктором Януковичем і Володимиром Путіним, тому мова повинна йти про боротьбу з антиукраїнським режимом", – сказав А. Яценюк на брифінгу в п’ятницю.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"Президент Янукович виторгував для себе і для свого найближчого оточення нібито зниження ціни на газ, і президент Янукович виторгував для себе і для свого найближчого оточення близько 20 млрд доларів США, половину з яких вкрадуть, а половину з яких вони витратять на виборчу компанію для того, щоб Віктор Янукович сфальсифікував і пост президента в 2015 році", – розповів лідер фракції "Батьківщина".

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Джерело: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: