fbpx
Політика

Чечетов розповів, коли вирішать питання Тимошенко

 Народний депутат України, заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов припустив, що робоча група встигне напрацювати законопроект про лікування засуджених за кордоном до Нового року, щоб розглянути його в першому читанні.

«Потім, після канікул, він буде винесений на друге читання», – повідомив депутат.

За його словами, весь цей процес може зайняти так багато часу з причини нестиковки з опозицією, яка, як він стверджує, намагається «ламати все через коліно».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«А ми проти, щоб так приймалися політичні рішення. Чому Україна трошки відстала від Європи? Тому що ми весь час приймали політичні рішення», – зазначив Михайло Чечетов.

Як він заявив, необхідно приймати економічні рішення, не порушуючи при цьому Конституцію.

Він підкреслив, що Партія регіонів проголосує за законопроект щодо лікування засуджених, як тільки той буде доопрацьований робочою групою.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Також депутат порушив питання прийняття закону про прокуратуру, нагадавши, що там дуже багато поправок, які, як він вважає, необхідно відпрацювати. Таким чином, як стверджує Чечетов, зараз немає матеріалу для розгляду в парламенті.

«Думаю, цей законопроект розглянуть у грудні, не раніше», – підсумував Михайло Чечетов.

Читайте також: