fbpx
Політика

Тягнибок виявився великим державником – Анна Герман

Г. Герман приємно здивована О. Тягнибоком

Лідер "Свободи" Олег Тягнибок на відміну від лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка показав сьогодні державницьку позицію, чим дуже приємно здивував. Про це в кулуарах парламенту журналістам розповіла народний депутат Партії регіонів Ганна Герман, передає кореспондент УНН.

"Тягнибок виявився більшим державником, ніж Яценюк та інші лідери опозиції разом узяті. Мене це приємно здивувало і я аплодувала заяві Тягнибока, який закликав ЄС, незважаючи ні на що, підписати Угоду про асоціацію з Україною. Я думаю, що ця заява є дуже відповідальною", – сказала Г. Герман.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Вона підкреслила, що сьогоднішня заява Тягнибока "реалізує її ставлення до партії "Свобода".

Нардеп додала, що зараз ПР намагається створити такий законопроект щодо Тимошенко під час засідання робочої групи, який зможе бути компромісним.

"Я не знаю, коли законопроект по Тимошенко буде внесений на голосування, але я впевнена, що ця справа, зрештою вирішиться. Зараз важливіше за все інтереси держави, а не одна людина через яку виникають все нові і нові обставини", – зазначила Герман.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Джерело: УНН

Читайте також: