fbpx
Футбол

Франк Рібері зламав ребро в матчі проти України

Сьогодні відразу кілька авторитетних спортивних видань поширили інформацію про те, що лідер збірної Франції і мюнхенської «Баварії» Франк Рібері пропустить матч свого клубу з дортмундською «Боруссією» у найближчу суботу. Також повідомляється, що Франк Рібері може пропустити і поєдинок п’ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів ЦСКА – «Баварія». Причиною такого стану справ є діагностований медиками перелом ребра у Франка Рібері.

Повідомляється, що Франк Рібері, що претендує на одержання «Золотого м’яча» повернувся з пошкодженням з табору збірної Франції, яка, нагадаємо, обігравши у вівторок збірну України з рахунком 3:0, завоювала путівку на чемпіонат світу до Бразилії. З посиланням на Bundesliga.com наводяться слова самого Франка Рібері, який прокоментував дану ситуацію таким чином: «Це дуже прикро. Тим не менше, я впевнений, що команда зуміє добре впоратися і без мене на цей раз».

Нагадаємо, що в даний момент в турнірній таблиці Бундесліги мюнхенська «Баварія» займає перше місце, випереджаючи дортмундську «Боруссію» на чотири очки. Матч «Боруссія» – «Баварія» відбудеться 23 листопада, а почнеться поєдинок в 19:30 за київським часом.

За матеріалами: sport.ua, eurosport.ru Фото: AFP

Читайте також: