fbpx
Футбол

Ліонель Мессі втретє отримав «Золоту бутсу»

Аргентинець Ліонель Мессі, який захищає кольори каталонської «Барселони», став володарем чергової нагороди. Повідомляється, що Ліонель Мессі отримав «Золоту бутсу» – нагороду, яка вручається кращому бомбардирові європейських футбольних чемпіонатів. За підсумками минулого сезону, Ліонель Мессі забив 46 голів і, таким чином, став кращим бомбардиром.

Відзначимо, що аргентинець отримав «Золоту бутсу» вже втретє і це є рекордом. «Я присвячую цей трофей своїй сім’ї, людям, які люблять мене в найважчі моменти життя. Я прийшов на нагородження, щоб подякувати вам за визнання, без вас я б не виграв цей приз», – наводять сьогодні ЗМІ слова Ліонеля Мессі з посиланням на іспанське видання Marca.

Ліонелю Мессі у футболі належить дуже багато рекордів. Наприклад, аргентинець є чотириразовим володарем «Золотого м’яча» і цього року Ліонель Мессі також знаходиться серед претендентів на здобуття цієї нагороди. Аргентинець, а також португалець Кріштіану Роналду, швед Златан Ібрагімович і француз Франк Рібері на думку фахівців є головними претендентами на отримання «Золотого м’яча», церемонія вручення якого запланована на 13 січня 2014 року.

За матеріалами: sovsport.ru

Читайте також: