fbpx
Спорт

Франція – Україна. «При всій повазі, наша збірна зіграла бездарно», – Гецко

Відомий у минулому український футболіст Іван Гецко прокоментував вчорашній матч зі збірною Франції. Зокрема, Іван Гецко розкритикував українську збірну через провальний матч в Парижі проти французів.

«При всій повазі, збірна України зіграла бездарно», – заявив Іван Гецко.

Вчора збірна Франції показала всім, що зараз є однією з найсильніших у Європі. Під час матчу склалося таке враження, додав експерт, що французи більше хотіли перемогти, у «триколірних» «горіли очі». Також здалося, що збірна Франції могла забити Україні, «скільки їй було потрібно». Втім, зазначив експерт, всього цього не можна сказати про «вчорашню» збірну України.

«Розчарування дуже серйозне. Можна говорити, що головний суддя зламав гру. Однак ми ж знали, що суддя буде на боці Франції. Не потрібно було заробляти такі жовті картки, як ми вчора. Взагалі, ми зіграли дуже не гідно», – міркує експерт.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Після цього Іван Гецко намагався знайти причину такої провальної гри. Можливо, проблема в кадрових замінах, які у результаті і вплинули на хід гри.

«Та й лідери збірної України зіграли не так, як завжди. Тому так і сталося. Україна впродовж двох таймів практично нічого не створила, грала на відбій», – підкреслив Гецко.

На думку експерта, збірну України просто переоцінили після першого матчу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Всі висловлювання про те, що Золотий м’яч треба дати Артему Федецькому… Я розумію, що це жарт, але при цьому потрібно поважати суперників. Таке враження, що після матчу в Києві ми їх вже пройшли», – підкреслив експерт.

Насправді, впевнений Гецко, французька збірна просто недооцінила Україну. Навіть незважаючи на те, що у володінні м’ячем і кількості моментів Франція перевершила Україну, в підсумку сталося так, що перемогла команда Фоменка.

«У Парижі ж потрібно було гризти землю, проте утримати рахунок. Цього не сталося. Французи нас просто розчавили», – підсумував експерт.

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: