fbpx
Події

Перші дані самописця Boeing, що розбився в Казані, розшифровані

Російським слідчим органам надані перші попередні дані з параметричного самописця літака Boeing 737, що розбився напередодні в казанському аеропорту. За словами джерела, близького до розслідування, розшифрована інформація свідчить про те, що на борту літака при заході на друге коло виникли технічні неполадки.
 
«Попередньо, там було не все гладко, мали місце технічні проблеми за кілька хвилин до події, швидше за все, перед заходом на друге коло», – розповіло джерело. Про те, наскільки серйозні були виявлені неполадки, джерело не повідомило, лише додало, що поки отримані тільки самі відомості, а для того, щоб зробити висновки, треба їх досконально проаналізувати.
 
Вже зараз можна з великою часткою ймовірності стверджувати, що безпосередньою причиною переходу лайнера в штопор при заході на друге коло стала нестача швидкості. З озвучуванням офіційної інформації слідчі не поспішають.
 
Інформація з другого бортового самописця літака загублена. Саме цей самописець фіксував переговори екіпажу. Імовірно, касета із записом вилетіла з самописця після удару літака об землю.

Читайте також:  В жахливому ДТП загинув мешканець Прикарпаття

 

Версії причин авіакатастрофи в Казані (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: