fbpx
Спорт

Франція-Україна. «Якщо збірна України вийде грати з плебейсько-радянською психологією, то програє», – думка Євгена Ловчева

 Напередодні матчу Франція-Україна цікаву думку висловив оглядач видання «Советский спорт» Євген Ловчев, заявивши про збірну України наступне: «…якщо брати-слов’яни вийдуть грати з плебейсько-радянською психологією, націленою на утримання рахунку, то програють». Євген Ловчев підкреслив, що в протистоянні збірних України та Франції «нічого ще не ясно». Рахунок 2:0, на думку оглядача «Советского спорта», є серйозною перевагою, але рівень майстерності футболістів збірної Франції дозволяє відігратися в повторному поєдинку.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Говорячи про перший матч Україна-Франція, який відбувся в п’ятницю в Києві, Євген Ловчев зазначив наступне: «Україна вийшла грати матч всього свого життя, Франція чомусь вирішила не переграти, а залякати суперника, почавши шмагати по ногах». При цьому Євген Ловчев підкреслив, що «українці не зігнулися, а дали здачі, притому найкращим способом – голами у ворота суперника».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Вчора ми приводили думку відомого російського коментатора Василя Уткіна, який підкреслив, що головним ворогом збірної України у повторному матчі з французами, може стати «вона сама».

Нагадаємо, що матч Франція-Україна розпочнеться о 22:00 за київським часом, а пряма трансляція цього поєдинку запланована на телеканалі «Інтер».

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: