fbpx
Політика

Історію Януковича, крім Табачника, ніхто писати не стане – Яценюк

 Лідер партії «Батьківщина» Арсеній Яценюк закликав президента Януковича дати розпорядження Партії регіонів не затягувати процес європейської інтеграції та підтримати відповідні законопроекти.

Як зазначив опозиціонер, в історії України було чимало великих державних діячів, про яких згодом писали історики, однак він не представляє, що можна буде написати про поточного лідера. На думку Яценюка, жоден історик, за винятком хіба що міністра освіти Табачника, не візьметься писати про Януковича, якщо той провалить євроінтеграцію України.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За його словами, зараз Україна стоїть перед історичним викликом і історичним шансом – де і з ким вона буде.

Арсеній Яценюк також зазначив, що провладні сили, тим часом, тільки говорять і нічого не роблять для успіху євроінтеграції.

Він нагадав, що залишилося лише кілька пленарних днів, протягом яких парламент може прийняти необхідні для євроінтеграції рішення.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«І ми, як опозиція, готові голосувати за всі законопроекти, які дозволять зняти всі перепони з шляху України до Євросоюзу», – підкреслив депутат.

Яценюк зазначив, що особистий страх Януковича перед Тимошенко може покласти край всім європейським перспективам України.

Читайте також: