fbpx
Спорт

Франція-Україна. «Не пригадаю, щоб Фоменко давав установку вибудовувати “автобус”», – Гоменюк

Форвард харківського «Металіста» і кандидат у збірну України Володимир Гоменюк поділився особистою думкою про майбутнє протистояння Франція – Україна.

Зокрема, українець прокоментував втрату у збірної України двох захисників, – Федецького і Кучера. На його думку, це дуже серйозні втрати для збірної.

«Якщо Артема Федецького, на мій погляд, може замінити Віталій Мандзюк, то кого поставлять тренери збірної замість Олександра Кучера, навіть не знаю. Всі бачили, як надійно Саша відіграв в Києві», – підкреслив Гоменюк.

На думку форварда, Федецький також відіграв перший матч з Францією «на відмінно». Однак, нагадав Гоменюк, в «нейтралізації Рібері» захиснику допомагав Руслан Ротань.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Страхуючи свого партнера, Руслан не раз виручав нашу збірну», – стверджує Гоменюк.

Крім того, він прокоментував можливість того, що провідні українські футболісти можуть грати в кращих європейських клубах.

Перш за все, нинішній рівень збірної України показує, що рівень вітчизняного чемпіонату досить високий. Вся справа в тому, нагадав Гоменюк, що в основі збірної України тільки представники української Прем’єр-ліги.

«Але і те, що зараз увагу провідних клубів з Європи звернено на того ж Коноплянку або Ярмоленка, також доводить це», – міркує форвард.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

На думку Гоменюка, сьогодні в Парижі підопічним Фоменка буде дуже важко. Форвард впевнений, що сьогодні самовіддача гравців збірної України знову буде на найвищому рівні.

«Рахунок пророкувати я не візьмуся, але, звичайно ж, вірю у загальну перемогу України», – додав українець.

На його думку, сьогодні збірна гратиме за схемою, яка «дає можливість грати у футбол».

«Випадків, щоб Михайло Фоменко давав установку вибудовувати у своїй штрафній "автобус", я не пригадаю», – підсумував Гоменюк.

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: