fbpx
Кінотеатри

З фільму “Врятувати містера Бенкса” вирізали сцени з Діснеєм, що курить

The Walt Disney Company пред’явила творцям фільму «Врятувати містера Бенкса» єдину умову – не показувати мультиплікатора кращим. Режисерові картини Джону Лі Хенкоку і продюсеру Елісону Оуену нічого не залишалося, як піти на поступки, тому як The Walt Disney Company повністю фінансувала стрічку і відповідає за її реліз. Більше ніяких нарікань до образу свого засновника студія не висувала.
 
Єдина «провокаційна сцена», яка все ж залишилася у фільмі «Врятувати містера Бенкса», – це кадр, в якому Уолт Дісней гасить сигарету, причому видно тільки жест, сама сигарета прихована від очей глядачів.
 
Нагадаємо, заборона на демонстрацію куріння в своїх фільмах була введена студією The Walt Disney Company шість років тому. Вона поширюється на всю без винятку продукцію, яка використовує бренд компанії.
 
Світова прем’єра картини «Врятувати містера Бенкса» відбулася в кінці минулого місяця. Російські глядачі зможуть побачити фільм на початку наступного року. До слова, ця стрічка стала першим проектом The Walt Disney Company, головним персонажем якого є її засновник.

 

"Врятувати містера Бенкса". Трейлер (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: