fbpx
Спорт

Девід Хей: Можливо, боксерські боги натякають мені, що пора повісити рукавички на цвях

Один з найвідоміших і найяскравіших боксерів-супертяжів сучасності, британець Девід Хей, заявив, що, можливо, йому «пора повісити рукавички на цвях». Найімовірніше, поки ще рано говорити про завершення британцем своєї професійної кар’єри, але заява Девіда Хея виглядає дуже цікавою.

Нагадаємо, що любителі боксу з нетерпінням чекали поєдинку між Девідом Хеєм і Тайсоном Ф’юрі, проте Хей від цього бою відмовився, мотивувавши своє рішення травмою плеча. У ЗМІ писали про те, що для лікування боксера навіть було потрібно хірургічне втручання. Девід Хей, коментуючи ситуацію, що склалася, зазначив, що для нього це «нищівний удар». «У мене були великі плани на наступний рік, і моєю головною метою був виграш чемпіонського титулу», – заявив британець і додав, що він «…не очікував, що цей рік буде найнещасливішим роком у моїй кар’єрі, і що численні травми так сильно завадять моїм планам».

Девід Хей припустив, що планам його збутися не судилося і підкреслив наступне: «Можливо, боксерські боги натякають мені, що вже достатньо, і пора повісити рукавички на цвях». При цьому Хей каже, що пишається своїми досягненнями в боксі і вважає свою спортивну кар’єру дуже успішною.

Нагадаємо, що нещодавно Девід Хей був виключений з рейтингу Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) в суперважкій вазі. Крім того, британець був виключений з топ-15 Всесвітньої боксерської ради (WBC) .

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: