fbpx
Шоу-бізнес

Ані Лорак розкрила свій секрет стрункості

  Популярна співачка Ані Лорак може похвалитися не тільки неймовірним голосом, а й міцною сім’єю і прекрасною фігурою.

Ні для кого не секрет, що поява на світ доньки Софії – найбільше щастя в житті Ані, яка, до слова, є людиною публічною, а тому вона не змогла дозволити собі розслаблятися. Відразу після пологів Ані змушена була взятися за себе і повернути своєму тілу колишню стрункість. Під час вагітності Ані набрала 15 кілограмів зайвої ваги і переживала, що не зможе позбутися від них.

Проблема зайвої ваги – актуальна для багатьох жінок після пологів. Ані Лорак на своєму прикладі довела, що все можливо, виробивши свої правила схуднення, завдяки яким швидко прийшла в потрібну форму.

Першим правилом співачки є контроль розміру посуду. Ані радить відмовитися від «тазиків» на користь маленьких тарілок, які вона сама називає «мисочками для котів». Друге правило співачки – не їсти після 6-7 годин вечора, тому що чим пізніше прийом їжі, тим повільніше вона перетравлюється. Ну і третє правило від Ані Лорак – виключити з раціону солодкі газовані води, соки з пакетів, соуси і хліб.

Також не варто забувати і про фізичне навантаження. Правда, Ані Лорак зізнається, що на відвідування спортивного залу чи басейну у неї часу немає через щільний графік і маленьку дитину. Тому співачка щоранку приблизно 20 хвилин присвячує звичайнісінькій зарядці.

За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: