fbpx
Шоу-бізнес

Миколі Караченцову стало гірше

  Всі надії, які покладалися на китайську медицину, не виправдалися, так як знаменитому акторові і народному артисту Росії Миколі Караченцову стало гірше.

Людмила Поргіна і Микола Караченцов повернулися з Китаю, де знаменитий актор проходив черговий курс реабілітації. Саме там лікарі зробили невтішний прогноз: шансів на одужання легендарного артиста майже немає.

Як каже Людмила Поргіна, у Караченцова «згоріли нервові закінчення», відняло ноги і стало гірше з мовленням.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що Микола Караченцов потрапив у страшну автомобільну аварію в ніч на 28 лютого 2005 року. До слова, Микола Караченцов вже проходив один курс лікування в одній з клінік Ізраїлю в 2011 році. Тоді мовлення актора трохи покращилося. Знаменитий актор лише дивом вижив в ДТП, проте отримав серйозну черепно-мозкову травму.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Микола Караченцов – радянський і російський актор театру і кіно, народний артист РРФСР. Актор працював протягом довгого часу в театрі Ленком. На його рахунку в цьому театрі більше 20 ролей. Також він знявся в багатьох популярних картинах, серед яких: «Собака на сіні», «Людина з бульвару Капуцинів», «Острів скарбів» та багатьох інших.

За матеріалами: НТВ

Читайте також: