fbpx
Шоу-бізнес

Діта Фон Тіз скупалася в 40 літрах мартіні

  Знаменита виконавиця еротичних танців 41- річна Діта Фон Тіз у Києві показала два коронних номери, а Ксенія Собчак до двох годин ночі розважала український бомонд.

У самому центрі української столиці, на Подолі, урочисто відкрилося третє в світі Vogue Cafe. На запрошення власниці столичних готелів Єлизавети Юрушевої, що стала господинею нового ресторану, на відкритті Vogue Cafe зібрався весь столичний бомонд.

Серед гостей можна виділити Олександра Цекало з дружиною Вікторією, Лілію Пустовіт з чоловіком, Олександра Шовковського та Ольгу Альонову, колишнє подружжя Бадоєвих та багатьох інших. Ведучою церемонії відкриття була Ксенія Собчак, яка разом з ді-джеями до двох годин ночі розважала гостей заходу.

Проте головною родзинкою вечора став виступ зірки світового масштабу, бурлеск-діви, 41-річної Діти Фон Тіз. Артистка показала два коронних номери: купання в золотій ванні і виступ у келиху з мартіні. Подейкують, що мартіні в келиху було справжнім, і після виступу Діти Фон Тіз 40 літрів напою просто напросто випили.

Що ж до частувань, то гості їли устриць, оленину.

У новому київському ресторані ціна за чашку еспресо становить 45 гривень, пиво 0,5 – 55 гривень, а середня ціна основної страви – 250 гривень.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: