fbpx
Економіка

У Москві випав невеликий сніг

До московського регіону дійшов поки ще боязкий подих зими – сьогодні зранку в кількох районах російської столиці пішов перший невеликий сніг. За прогнозами Росгідромету, 14 листопада, незважаючи на те, що температура повітря складе від 2 до 5 градусів тепла, місцями йтиме сніг.

У Підмосков’ї буде трохи тепліше, але не суттєво – від 3 до 7 градусів вище нуля. Вітер південно-західний зі швидкістю від 3 до 8 метрів в секунду. У ніч на п’ятницю очікується мінлива хмарність. Температура повітря близько нуля, однак, в окремих районах стовпчик термометра може опуститися до мінус семи градусів.

За інформацією від синоптиків, у п’ятницю вдень характер погоди в Москві і московському регіоні не зміниться, повітря прогріється до 3-5 градусів вище нуля в Москві і до 1-6 – у Підмосков’ї. Зате вітер змінить напрямок з південно-західного на північно-західний.

За народним календарем 14 листопада – Кузьма і Дем’ян. Згідно з прикметою, "якщо на Кузьму дороги розвезе грязюкою – не чекай морозу до самого грудня". Сніг у середині листопада – звичайне кліматичне явище повідомили в Гідрометеобюро Москви і Московської області в четвер.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: