fbpx
Політика

Руслан Бадаєв спростовує свою причетність до чеченських злочинних угрупувань в Україні

Представники кандидата у нардепи Р. Бадаєва спростовують його причетність до чеченських злочинних угрупувань в Україні

 Представники кандидата у нардепи Р. Бадаєва, який балотується на 94- му окрузі, спростовують його причетність до чеченських злочинних угрупувань в Україні. Про це йдеться в поширеному сьогодні представниками кандидата в нардепи повідомленні, передає УНН.

Як йдеться в документі, протягом жовтня – листопада поточного року ряд авторитетних українських ЗМІ, поширили інформацію про причетність Руслана Бадаєва до чеченських злочинних угрупувань в Україні.

"Автором цієї неправдивої інформації виступив кандидат від "Радикальної партії" в цьому ж окрузі Андрій Лозовий (конкурент Бадаєва), зокрема, у повідомленні Лозовий називав Бадаєва "племінником легендарного Руслана Бадаєва, якого в 90-х зарізали в Одесі – саме того Бадаєва, який був довіреною особою Джохара Дудаєва в Україні".

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Інформація не містила жодних матеріалів, які б підтверджували наявність зв’язку між вищезазначеними людьми", – йдеться в повідомленні.

" Повідомляємо: дана інформація не відповідає дійсності і є провокацією, яка завдала чималу моральну і іміджеву шкоду Руслану Бадаєву.

Джохар Бадаєв є всього лише однофамільцем Руслана Бадаєва. Ніякі інші відносини цих людей не об’єднують. Відповідно, вимагаємо від А. Лозового публічного вибачення протягом 24-х годин по щодо Р. Бадаєва. Інакше Руслан Бадаєв має намір подати до суду щодо захисту честі, гідності та ділової репутації.

Повідомляємо, що Лозовий неодноразово провокував Руслана Бадаєва в окрузі і постійно спекулює на темі чеченських ОЗУ в Україні, намагаючись таким чином обдурити виборців", – йдеться в повідомленні прес-служби кандидата в народні депутати.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Додамо, що на своїй сторінці в Facebook, відповідаючи на запитання одного з кореспондентів про те, чи дійсно він є чеченцем, Руслан Бадаєв відповів: "звичайно, ні".

"По-перше, я православний, а по-друге – росіянин. Мій дід – Бадаєв Георгій Петрович – герой війни. Але от є такий клоун у Раді – Олег Ляшко, він чомусь думає, що може просунути свого маленького хлопчика у ВР піарячись на явній брехні. Той інший Руслан Бадаєв, який був представником Дудаєва в Україні мій однофамілець і тезка, а ніяк не родич", – зазначив Р. Бадаєв.

Джерело: УНН

Читайте також: