fbpx
Шоу-бізнес

ВІА Гра Меладзе презентувала дебютний кліп

  Підопічні Костянтина Меладзе, фіналістки шоу «Хочу у ВІА Гру» презентували дебютну відео-роботу на композицію «Перемир’я».

 Еріка Герцег, Анастасія Кожевникова і Міша Романова з’явилися в новій відео-роботі у вельми відвертих образах. Режисером відеокліпу, як і очікувалося, став Алан Бадоєв.

Новий кліп витриманий в дусі групи «ВІА Гра» – в ньому є і сексуальне вбрання, і запальні танці, і навіть провокаційні пози.

Нагадуємо, що новою групою «ВІА Гра» стала трійка Надії Мейхер. Еріка, Міша і Анастасія завдяки голосам телеглядачів стали новими обличчями однієї з найпопулярніших жіночих груп Росії і України.

Сам Костянтин Меладзе, до слова, після проекту поділився своїми враженнями про новий склад групи, сказавши: «Я дуже задоволений вибором публіки, хоча всі шість фіналісток мені однаково близькі і любі і кожна з них гідна місця в групі. Міша, Еріка і Настя – надзвичайно перспективні, різнобічні і творчі люди. Думаю, вони зможуть продовжити і примножити успіх нашого колективу, ввібрати в себе кращі традиції, передані їм колишніми учасницями, і внести нові фарби в сучасну естраду».

ВІА ГРА – Перемир’я (Відео):

  За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: