fbpx
Новини світу

Полонського перевели у в’язницю суворого режиму

  Російський бізнесмен Сергій Полонський, який раніше був затриманий в Камбоджі за ордером Інтерполу, сьогодні, 13 листопада, був переведений до в’язниці суворого режиму Прей Сар. До цього, як повідомлялося, його утримували в спецблоці Департаменту по боротьбі з тероризмом МВС Камбоджі.

Відповідною інформацією поділився адвокат, що представляв інтереси Полонського в Камбоджі. За його словами, в’язниця, в яку потрапив росіянин, знаходиться на околиці Пномпеня. Там є слідчий ізолятор, а також окрема зона для в’язнів. При цьому він зазначив, що це безпрецедентний випадок, коли йдеться про екстрадицію ув’язненого.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як стверджує адвокат, якщо ув’язненого збираються передати іншій країні, то його зазвичай містять весь час в центрі тимчасового утримання імміграційної поліції. Однак Полонський там жодного разу не був.

Адвокат вважає, що є кілька можливих причин, через які Полонського перевели у в’язницю строгого режиму – це було зроблено через резонансний характер справи Полонського, або ж йому нададуть можливість оскаржити свою видачу росіянам.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: