fbpx
Політика

Опозиція попросила Кокса та Квасневського не подавати у Брюсселі негативний звіт щодо України

Від імені трьох опозиційних фракцій – «Батьківщина», «УДАР» і «Свобода» Арсеній Яценюк звернувся до представників моніторингової місії Євросоюзу Пета Кокса і Александра Квасневського з проханням не представляти сьогодні в Брюсселі негативний звіт щодо України. Про це на брифінгу журналістам заявив лідер парламентської фракції «Батьківщина».

«Ми завершили нараду з місією Кокса-Квасневського. Від імені всіх трьох фракцій ми звернулися до місії не давати негативний звіт щодо України, не закривати двері Європи для України… А дати шанс Януковичу одуматися», – повідомив Арсеній Яценюк.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Також він додав, що наступного пленарного тижня опозиція заради євроінтеграції України готова голосувати за будь-який законопроект про направлення засудженої Юлії Тимошенко на лікування за кордон. Адже до саміту «Східного партнерства» залишилося всього 12 днів, а Україна досі не вирішила кілька важливих питань, у тому числі і щодо Тимошенко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Нагадаємо, сьогодні в Брюсселі Пет Кокс і Александр Квасневський повинні представити Європарламенту проміжний звіт щодо роботи місії в Україні. Яким він буде – представники місії не уточнили.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: