fbpx
Політика

Україна отримала останній шанс завдяки місії Кокса-Квасневського – Кличко

Місія Кокса-Кваснєвського надасть шанс Україні – В.  Кличко

Лідери опозиції звернулися до місії Кокса-Кваснєвського з проханням дати шанс Україні для євроінтеграції і сподіваються, що Пет Кокс та Александр Квасневський до цього прислухаються. Про це в коментарі журналістам заявив лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко, передає кореспондент УНН.

Він уточнив, що в місії Кокса-Квасневського йому сказали, що парламент ще має можливість прийняти необхідні три законопроекти (про прокуратуру, про зміни до виборчого законодавства і про Ю. Тимошенко ) для підписання Угоди з ЄС наприкінці листопада.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

"В українському парламенті відбувається справжній серіал. Зараз ми попросили Кокса та Квасневського не давати негативних висновків щодо України сьогодні ввечері, і нам надають можливість скористатися останнім шансом у наступний вівторок, проголосувавши на засіданні ВР за три ключові євроінтеграційні законопроекти. Це необхідно для позитивного результату у Вільнюсі", – сказав В. Кличко.

Він підкреслив, що остаточне рішення щодо України залежить від представників європейських країн, які прийматимуть рішення у Вільнюсі.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

На уточнююче запитання кореспондента УНН про те, як припускає В. Кличко, чи дослухається місія Кокса – Квасневського до опозиції не робити сьогодні негативних висновків під час доповіді у Брюсселі, він зітхнув і сказав: "Це буде сьогодні ввечері. Давайте наберемося терпіння і подивимося, що буде. Все інше це маніпуляції".

Джерело: УНН

Читайте також: