fbpx
Політика

Тимошенко закликала добитися підписання УА за будь-яких обставин

Юлія Тимошенко закликає лідерів Європейського союзу, українську опозицію та громадян України за будь-яких обставин домагатися підписання Угоди щодо асоціації з Євросоюзом. Про це йдеться в листі екс-прем’єра, який прочитала журналістам її захисник Євгенія Тимошенко.

На думку Юлії Тимошенко, порушення кримінальних справ проти її захисника Сергія Власенка свідчить про те, що українська влада, в першу чергу Віктор Янукович, намагаються зірвати підписання історично важливого для України документа. 

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«Не можна допустити, щоб кулуарні змови і особисті фобії Януковича остаточно знищили європейський шлях України. Я звертаюся до всіх, хто має вплив на хід цих історичних подій, з проханням захистити 46 мільйонів українців від падіння в сутінкову зону беззаконня та безкарності диктатури», – заявила Юлія Тимошенко.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

За матеріалами: byut.com.ua

Читайте також: