fbpx
Політика

Яценюк використовує Власенка для піару – Чечетов

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що лідер партії «Батьківщина» Арсеній Яценюк використовує ситуацію із захисником Юлії Тимошенко Сергієм Власенком для піару.

Як нагадав Чечетов, Власенка викликали до прокуратури у особистій справі з його колишньою дружиною Наталією Окунською, і Яценюку, на його думку, не слід було висвітлювати цю подію в ЗМІ чисто з морально-етичних міркувань. Але так як Яценюк вчинив абсолютно по-іншому, Чечетов припускає, що «Батьківщина» має якусь вигоду від залучення ЗМІ до цієї справи.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Я думаю, це була добре продумана політтехнологія «Батьківщини», коли для того, щоб відвернути увагу від головного, вони пішли до прокуратури, потягнули за собою всі телекамери і, звичайно, кандидата в президенти Арсенія Яценюка», – зазначив Михайло Чечетов, маючи на увазі під головним засідання робочої групи, що займається вирішенням питання Тимошенко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За його словами, в кінцевому підсумку проблема Власенка перетворилася на безкоштовну піар-кампанію Яценюка.

Читайте також: