fbpx
Політика

«Свободівці» зафіксували підкуп виборців на 223-му окрузі

  Як повідомив представник партії «Свобода» Олександр Аронець, їх активістам вдалося зафіксувати черговий випадок підкупу виборців на 223-му окрузі. Зокрема, Аронець поділився відповідним відео, яке виклав журналіст Володимир Тищенко.

На опублікованому відеозаписі, жінка зізналася в тому, що їй запропонували підзаробити – для цього їй було необхідно піти за наданою їй адресою, де розташований житловий будинок, і пропонувати його жителям проголосувати на виборах за екс-голову Шевченківської районної адміністрації Києва Віктора Пилипишина.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

За словами жінки, в тому випадку, якщо люди погоджувалися, то вона повинна була давати їм 100 гривень і пообіцяти ще 100 гривень після виборів. Сама ж вона отримала по 10 гривень за кожну людину, яка б погодилася підтримати на виборах Пилипишина.

При цьому слід зауважити, що це далеко не перший випадок, коли намагаються підкупити виборців на цьому окрузі. Крім того, найчастіше для цієї роботи вибирають жінок літнього віку.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Про підкуп виборців у Шевченківському районі (відео):

Читайте також: