fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

На НСК «Олімпійський» проведуть службове розслідування щодо пива з відходів і не виключають навмисну ​​провокацію

Новина про те, що в районі НСК «Олімпійський» в одному з фаст-фудів пиво розливається з ємності для зливу, а також відео про це, прокоментував Сергій Симак, що є генеральним директором ДК «Укрспортарена».

За словами Сергія Симака, він, як і багато користувачів мережі Інтернет, подивився згадане вище відео. «Я не можу сказати, що цього на НСК «Олімпійський» не було або підтвердити, що було», – зазначив генеральний директор ДК «Укрспортарена» і додав, що за даним фактом вже проводиться службове розслідування.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

«Це, звичайно, сумний випадок, і якщо підтвердиться, що це було у нас, ми приймемо всі необхідні заходи», – наводять ЗМІ слова Сергія Симака, який не виключає, що поява відео про пиво з відходів може бути і навмисною провокацією. За словами генерального директора ДК «Укрспортарена», місяць тому на столичному НСК « Олімпійський» створили філію, яка займається всім кейтерингом на стадіоні. А тому Сергій Симак і не виключає «можливості навмисної провокації».

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Нагадаємо, що в п’ятницю, 15 листопада, на НСК «Олімпійський» відбудеться грандіозна подія – на столичній арені збірна України зіграє стиковий матч за вихід на чемпіонат світу-2014 з національною командою Франції.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: