fbpx
Політика

На Радикальну партію чинять тиск – Ляшко

 Як повідомив народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко, влада у своїй жадобі наживи зазіхнула на святе – українську землю, уклавши угоду з китайцями на оренду 3 мільйонів гектарів строком на 50 років. При цьому він зазначив, що все це відбулося таємно від народу.

За його словами, на ці землі завезуть згодом китайців, які висмокчуть із землі всі соки, позбавивши справжніх українців шматка хліба.

Щоб остаточно розпродати головне народне багатство, як він каже, українська влада планує взяти під контроль землі з  плідним ґрунтом.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Земельна мафія хоче повністю захопити землі Київської, Черкаської, Миколаївської областей, де проходять парламентські вибори», – написав нардеп у Facebook.

При цьому він зазначив, що спеціально для боротьби з цим Радикальна партія і висунула своїх кандидатів на перевиборах у цих округах.

У той же час, як стверджує Ляшко, на його кандидатів чинять шалений тиск, особливо в Київській області, де балотується Андрій Лозовий.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Йому погрожують вбивством. Але ми не боїмося цих бандитів і будемо до останнього захищати інтереси людей», – запевнив політик.

Він підкреслив, що Радикальна партія зробить все для того, щоб не допустити здачі українських земель і тому вимагає від уряду і Азарова особисто денонсувати угоду з китайцями.

«Пора припинити захоплення земель, які є останнім національним багатством, що залишився у людей. Схаменіться, інакше народ винесе вас з кабінетів на вилах!», – заявив Олег Ляшко.

Читайте також: