fbpx
Політика

Єфремов: 7 листопада нардепи не вирішать питання Тимошенко

Голова парламентської фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов дуже сумнівається, що на засіданні Верховної Ради в четвер, 7 листопада, нардепи зможуть затвердити хоча б один з чотирьох зареєстрованих законопроектів про лікування засуджених за кордоном. А от створення робочої групи для напрацювання компромісного законопроекту з даного питання – виглядає більш реалістичним. Про це Олександр Єфремов заявив в ході брифінгу у Верховній Раді.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«У четвер, якщо ми прийдемо до розгляду цього питання, тому що з даною Верховною Радою і з зміною настрою у представників опозиції гарантувати щось стабільно неможливо. Але, тим не менш, якщо вийдемо на голосування щодо цих законопроектів, я не виключаю варіант, що в кінцевому підсумку ми все одно прийдемо до створення робочої групи щоб ​​рухатися в цьому напрямку в перспективі», – підкреслив регіонал.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Олександр Єфремов вкотре нагадав, що голосувати за законопроект Анжеліки Лабунської в тому варіанті, який є зараз «Партія регіонів» не буде.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: