fbpx
Політика

Кличко має намір балотуватися в президенти незалежно від змін в ПК

Незважаючи на те, що до Податкового кодексу України була внесена правка, яка на думку багатьох політиків, може стати головною перешкодою на шляху участі лідера партії «УДАР» Віталія Кличка в президентських виборах в 2015 році, відмовлятися від рішення балотуватися в президенти він не має наміру. Про це Віталій Кличко заявив журналістам у кулуарах Верховної Ради.

«Присутність Віталія Кличка багатьом не подобається, тим більше, в українській політиці, і тим більше те, що я в стінах парламенту заявив, точніше публічно озвучив. Враховуючи те, що зі мною складно боротися, і я заробив всі свої гроші чесно, таким чином, намагаються знайти компрометуючий матеріал», – заявив ударівець.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

У той же час він додав, що поправка до Податкового кодексу – не вердикт. Над нею можна буде ще попрацювати, і знову ж внести відповідні зміни.

Нагадаємо, в жовтні поточного року народні депутати проголосували за зміни до Податкового кодексу, згідно з якими українці, які оплачують податки за кордоном, вважаються непроживаючими в Україні. Даний законопроект визнали, в першу чергу, «каменем у город» Віталія Кличка, який, як відомо, проживає в Німеччині. Ударівець повідомив, що має посвідку на проживання в Німеччині, але як і раніше залишається громадянином України.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: