fbpx
Політика

Молдова практично завершила процес лібералізації візового режиму з ЄС

Молдова випередила Україну в питанні безвізового режиму – Г. Немиря

Україна досі не може завершити перший етап у питанні створення безвізового режиму з ЄС. Про це в ексклюзивному коментарі УНН сказав голова Комітету з питань європейської інтеграції ВР Григорій Немиря.

Він зазначив, що Україна не може перейти від першого етапу – законодавчого – до другого етапу – імплементаційного в питанні лібералізації візового режиму між Україною та ЄС.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За його словами, про це завтра буде йтися під час парламентських слухань у ВР.

"На сьогодні ми очікуємо четвертий звіт Європейської комісії з цього питання. Коли ми почуємо думку європейських колег, то можна буде говорити, як вирішити питання. Втім Україну вже випередила сусідня країна – Молдова, яка не тільки перейшла до другого етапу, а практично завершила процес лібералізації візового режиму з ЄС", – сказав Немиря.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Він підкреслив, що про це він говорив з європейськими колегами та представниками партії консерваторів і реформаторів Європарламенту.

Джерело: УНН

Читайте також: