fbpx
Політика

Гриценко не виключає можливості вигнання з «Батьківщини» «неслухняних» нардепів

Народний депутат від «Батьківщини» Анатолій Гриценко прогнозує, що на черговому засіданні фракції, яке призначено на середу, 6 листопада, опозиціонери розглянуть питання про виключення 7 нардепів за порушення дисципліни та рішення фракції. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Аваков, Головко, Денисова, Дзензерський, Зубко, Княжицький, Лунченко – ці 7 депутатів «Батьківщини», всупереч учорашнім рішенням фракції, щойно синхронно з владою проголосували «за» проект 2916 -Д (перетворення Аграрного фонду в бізнес- структуру). «Свобода» і «УДАР» жодного голосу за цей проект не дали», – написав Анатолій Гриценко.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За словами політика, деякі нардепи пішли всупереч рішенню партії, хоча Олександр Турчинов попереджав колег про можливі наслідки таких дій. Крім того, напередодні фракція одноголосно підтримала пропозицію Анатолія Гриценка виключати зі складу фракції без будь-яких додаткових попереджень всіх тих, хто не ходить на засідання Верховної Ради чи голосує всупереч рішенню фракції.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Не знаю, яке рішення фракція ухвалить завтра щодо цієї «сімки», але розмова повинна бути серйозною, а рішення фракції – відповідальним», – резюмував Анатолій Гриценко.

Читайте також: