fbpx
Політика

Тимошенко і Лазаренко вкрали 200 мільйонів доларів – Міндоходів

 Міністерство доходів і зборів оголосило про початок судового процесу в Сполучених Штатах Америки і Швейцарії у справі, яка стосується розкрадання 200 мільйонів доларів.

 Зазначимо, що серед фігурантів даної справи є колишні прем’єр – міністри України Юлія Тимошенко і Павло Лазаренко. Про це повідомляють в юридичній фірмі Lawrence Graham, яка і буде представляти інтереси уряду у судах двох держав. Зазначимо, що на даний момент керівництво лондонською групою фахівців Lawrence Graham взяв на себе Ендрю Віттс.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Ми раді тому факту, що саме ми приймаємо участь у цій важливій справі. Ми вважаємо, що наша міжнародна мережа юристів, яка веде роботу з економічними злочинами і відновленням активів, допоможе нам придбати необхідний професійний досвід, що сприяє вирішенню таких завдань», – прокоментував ситуацію Віттс.

 На офіційному сайті агентства Lawrence Graham повідомляється, що незаконні дії осіб, яких підозрюють у розтраті, в минулому були предметом кримінальних розслідувань та судових розглядів в Україні, США та Швейцарії.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: