fbpx
Політика

Позов Міндоходов щодо Тимошенко вплине на голосування за законопроект про лікування екс-прем’єра за кордоном – Єфремов

 Судовий позов Міністерства доходів і зборів України щодо колишніх прем’єр – міністрів України Юлії Тимошенко і Павла Лазаренка вплине на голосування за законопроект про лікування Юлії Тимошенко за кордоном. Принаймні, на позицію фракції «Партії регіонів» ці обставини вплинуть точно. Про це заявив голова фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов на брифінгу після погоджувальної ради у Верховній Раді.

 «Ми знаємо, що Міністерство доходів і зборів почало судовий процес у Швейцарії та Сполучених Штатах Америки. Позиція Володимира Олійника – його особиста позиція. Але ці обставини вплинуть на позицію нашої фракції (щодо голосування за проект закону про направлення на лікування Юлії Тимошенко)», – зазначив Олександр Єфремов.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Нагадаємо, напередодні Володимир Олійник висловив думку, що Юлію Тимошенко не можна випускати за кордон «до її незаконно придбаного і прихованого за кордоном статку» ні під яким приводом. Таку заяву він зробив після того, як стало відомо, що Міністерство доходів і зборів України почало судовий процес у Швейцарії та США за обвинуваченням екс – прем’єрів Юлії Тимошенко і Павла Лазаренка у привласненні понад 200 млн дол державних коштів.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За матеріалами: РБК – Україна

 

Читайте також: