fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Співробітника ДАІ затримали за отримання хабаря

 Співробітник ДАІ попався на отриманні хабаря 6 тис. грн

Слідчим прокуратури Сумської області спільно зі співробітниками Департаменту внутрішньої безпеки МВС України затримано на отриманні хабаря інспектор одного з районних відділень Державної автомобільної інспекції громадянин Д. Про це УНН повідомили у прес – службі прокуратури Сумської області.

 За інформацією начальника слідчого відділу прокуратури області Валентина Мусіяки, працівник ДАІ вимагав та через третю особу намагався отримати неправомірну вигоду сумою 6 тис. грн. від громадянина С. за повернення незаконно вилученого технічного паспорта автомобіля.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 "Даний документ Д. відібрав у водія кілька тижнів тому, мотивуючи це незадовільним станом його транспортного засобу,- повідомив Валентин Мусіяка. – Він був затриманий відразу після того, як він отримав предмет неправомірної вигоди".

 За даним фактом проводиться досудове розслідування, щодо Д. судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Дії працівника Державтоінспекції попередньо кваліфіковані за ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 368 КК України – замах на отримання неправомірної вигоди, вчинене працівником правоохоронного органу.

 Джерело: УНН

Читайте також: