fbpx
Футбол

Рольфес: “Якщо переможемо “Шахтар”- збільшимо шанси на вихід з групи”

 Гравець леверкузенського «Байєра» Симон Рольфес прокоментував майбутню гру його команди з донецьким «Шахтарем». Нагадаємо, що матч 4 – туру групового етапу Ліги чемпіонів відбудеться завтра, 5 листопада, в Донецьку.

 За словами німецького футболіста, його команді потрібно перемогти в Донецьку, щоб значно наблизитися до бажаного місця в раунді плей – офф.

 «Поки що можна відзначити той факт, що «Байєр» добре йде в групі. У нас є шанс вийти з групи в наступний раунд Ліги чемпіонів. Якщо ми зможемо обіграти донецький «Шахтар» завтра, то наші шанси значно зростуть», – прокоментував майбутній матч німецький півзахисник.

 Нагадаємо, що після трьох турів групового етапу Ліги чемпіонів, донецький «Шахтар» посідає третє місце, маючи в активі 4 очки. Майбутній суперник «гірників» німецький «Байєр» йде на другому місці, випереджаючи українців на 2 очки. Перше місце в групі за англійським «Манчестер Юнайтед».

 Варто нагадати, що в минулому турі команди вже зустрічалися між собою. У грі в Леверкузені сильнішою виявилася саме німецька команда, впевнено обігравши українців з рахунком 4-0.

Байєр Л 4-0 Шахтар Дн / Ліга Чемпіонів / Огляд матчу / 23.10.2013 (відео): 

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: