fbpx
Політика

Міністерство культури України ще не має чіткого плану роботи на 2014 рік

 У Мінкультури ще немає плану роботи на 2014 рік

 Міністерство культури України ще не має чіткого плану дій роботи на 2014 рік у зв’язку з невизначеністю конкретних проектів, що беруть участь у "Ярмарку ідей для культури". Про це на брифінгу повідомив міністр культури Леонід Новохатько, передає кореспондент УНН.

 Проте міністр назвав інші заходи, які планує завершити Міністерство ще в поточному році.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 "Ми пройшли всі узгодження з Міндоходов та Мінфіном і найближчим часом в листопаді плануємо винести на розгляд уряду розпорядження про звільнення виробників українського національного культурного продукту від сплати ПДВ, який зараз становить 20%. І зараз ви вже можете подивитися, ми вивісили доопрацьований проект цього рішення, тому що це регуляторний акт… І ми сподіваємося, що це рішення Кабінету міністрів суттєво допоможе зробити великий внесок у культуру України", – зазначив Л.Новохатько.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Крім цього, за словами міністра, Мінкультури до кінця поточного року також буде працювати над новим законом про благодійні організації.

 Джерело: УНН

Читайте також: