fbpx
Без категорії

На чемпіонаті Росії з художньої гімнастики засяяли нові зірки

Сьогодні, 3 листопада, у Санкт-Петербурзі завершився чемпіонат Росії з художньої гімнастики. Лідери національної збірної Яна Кудрявцева і Маргарита Мамун у змаганнях участі не брали, що дало можливість засяяти на спортивному небосхилі новим зіркам – Дар’ї Сватковській і Марії Титовій.
 
Сватковська здобула перемогу в особистому багатоборстві, а Титова взяла все золото в окремих видах. Обидві росіянки вперше за свою професійну кар’єру стали чемпіонками країни.
 
В інтерв’ю після закінчення турніру Марія Титова зізналася, що вона "розраховувала тільки на гарний виступ" і навіть не сміла мріяти про те, що зможе виступити так вдало. "Я не думала ні про місця, ні про оцінки. Я просто сподівалася, що зроблю свою справу чисто", – сказала гімнастка.
 
Всього в чемпіонаті Росії з художньої гімнастики взяли участь 104 учасниці з восьми регіонів, а також представниці Москви і Санкт-Петербурга. Якщо місто на Неві – загальновизнана культурна столиця, то спортивною столицею за правом можна назвати Москву – гімнастки з Золотоглавої виявилися сильнішими за всіх. Петербурженки розташувалися на другому місці, третю сходинку п’єдесталу пошани завоювали спортсменки з Сибірського федерального округу.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 

Марія Титова (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: