fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Марш прихильників україно-російського єднання в Миколаєві націоналісти закидали димовими шашками

Група українських націоналістів зробила спробу зупинити ходу в місті Миколаєві, організовану громадськими організаціями "Русич-Миколаїв", "Російський клуб", "Русское единство" і політичною партією "Російський блок", приурочене до Дня народної єдності Росії.
 
Учасники акції під гаслом "Україна, Росія, Білорусія – разом ми святая Русь" стартували в центрі міста і на перетині з вулицею Микільською зіткнулися з кількома молодиками, які, вигукуючи антиросійські гасла, закидали димовими шашками прихильників єднання України з Росією. Підоспілі міліціонери затримали двох підозрюваних в порушенні громадського порядку і доставили їх в найближче відділення.
 
Учасники ходи продовжили рух, дійшовши до будівлі Миколаївської облдержадміністрації, провели мітинг. Потім відбулася театралізована вистава. Один з акторів в образі європейського емісара намагався продати людині з голосом, схожим на голос Януковича, «європейські цінності»: духи «Панель № 5», квиток в гей-клуб, повістку з «воєнкоНАТО» тощо.  «Янукович» взяв ці предмети і обміняв їх на таблички з написами «українська освіта», «українська промисловість» тощо.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 

Марш прихильників україно-російського єднання в Миколаєві націоналісти закидали димовими шашками (відео):

За матеріалами: zn.ua, novosti-n.mk.ua, ИТАР-ТАСС

Читайте також: