fbpx
Політика

Володимир Путін влаштує прийом на честь Дня народної єдності

Як повідомили в прес-службі російського президента, Володимир Путін зараз знаходиться в Москві і буде брати участь у святкуванні Дня народної єдності. З ранку президент покладе квіти до пам’ятника Мініну і Пожарському, а потім разом патріархом Кирилом відвідає інтерактивну виставку "Православна Русь. Романови", яка присвячується 400-річчю династії Романових.

Виставка відкриється у понеділок, четвертого листопада, в московському "Манежі", і вже відомо, що туди доставлять Феодорівську ікону Божої Матері, яка є покровителькою дому монархів.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

"Пізніше в Кремлі відбудеться урочистий прийом, в ході якого ряду іноземних громадян за великий внесок у зміцнення дружби і співробітництва з Російською Федерацією, розвиток наукових і культурних зв’язків будуть вручені державні нагороди", – повідомляє прес-служба. Нагороди будуть вручені іноземцям, які зробили великий внесок у зміцнення дружби і співпраці з Росією, а також сприяли розвитку наукових і культурних зв’язків з Російською Федерацією.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Нагадаємо, День народної єдності відзначається в Росії з 2005 року. У це свято росіяни згадують події 1612 року, коли Мінін і Пожарський звільнили Москву від польських інтервентів.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: