fbpx
Політика

Азаров привітав українців з днем соцпрацівника

Прем’єр-міністр України Микола Азаров привітав всіх українців з днем ​​працівника соціальної сфери. У своєму зверненні чиновник зазначив, що на сьогоднішній день соціальна сфера України захищає більш, ніж 13,7 мільйона пенсіонерів.

«Шановні друзі! Від імені уряду України та від себе особисто щиро вітаю всіх вас з професійним святом – Днем працівника соціальної сфери», – сказано у зверненні прем’єра.

Зокрема, розповів Азаров, сьогодні соцсфера України забезпечує захист понад 20 мільйонів працівників підприємств, організацій та установ, 13,7 мільйона пенсіонерів, 2,8 мільйонів осіб з інвалідністю, 2,2 мільйонів осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, 1,9 мільйона ветеранів війни, 4,2 мільйонів дітей війни, більше 90 тисяч дітей-сиріт, а також 1,3 мільйонів сімей, які отримують субсидії на послуги ЖКГ.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За словами Азарова, на працівників соцсфери покладена дуже велика відповідальність, яка вимагає сумлінного виконання своїх службових обов’язків, великого професіоналізму і витримки. Крім того, така робота вимагає, впевнений Азаров, індивідуального підходу при роботі з громадянином.

Прем’єр-міністр нагадав, що соціальні ініціативи Віктора Януковича є дороговказом роботи Кабінету міністрів України у практичному впровадженні найновіших механізмів, мета яких – соціальний захист громадян та адресність використання кожної «соцгривні».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Як підкреслив прем’єр, День соцпрацівника – це прекрасна можливість в черговий раз подякувати всім представникам цієї сфери за вагомий внесок у справу з підвищення добробуту українського народу.

«Щиро бажаю кожному з Вас міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, а також успіхів у праці. Переконаний, що результатом наших спільних зусиль стане процвітання нашої Вітчизни і досягнення нею гідного місця в загальній системі європейських соціальних цінностей!», – підсумував Азаров.

За матеріалами: УНН

Читайте також: