fbpx
Футбол

«У 2002 році я повинен був очолити “Манчестер Юнайтед”», – Ерікссон

Відомий шведський фахівець Свен-Еран Ерікссон розповів про те, що в 2002 році був дуже близький до того, щоб змінити сера Алекса Фергюсона на посту головного тренера «Манчестер Юнайтед».

Швед підкреслив, що в той час у нього діяв контракт з англійською збірною, який був розрахований до чемпіонату світу в 2006 році.

«Я прекрасно розумів, що піддамся жорсткій критиці, якщо порушу контракт з англійською збірною. Однак все-таки це була можливість стати головним тренером "Манчестер Юнайтед"», – додав Ерікссон.

За його словами, угоду з «Манчестер Юнайтед» вже було підписано, і він повинен був стати біля керма «червоних дияволів». За його словами, офіційно про призначення на пост «рульового» «Манчестер Юнайтед» мали оголосити після закінчення чемпіонату світу в 2002 році.

«Але через пару тижнів Алекс Фергюсон передумав йти. Він прийняв рішення залишитися в "Манчестер Юнайтед". Коли мені подзвонив агент і сказав, що має відбутися ще одна зустріч, я відразу зрозумів, що щось пішло не так», – підсумував Ерікссон.

Нагадаємо, що раніше Свен -Еран Ерікссон міг очолити збірну України. Однак вакантний пост вирішили віддати вітчизняному фахівцю Михайлу Фоменку.

За матеріалами: championat.com

Читайте також: