fbpx
Право

Путін дав “зелене світло” в’єтнамським мігрантам

Російський президент Володимир Путін підписав Федеральний закон «Про ратифікацію Угоди між Урядом Російської Федерації і Урядом Соціалістичної Республіки В’єтнам про тимчасову трудову діяльність громадян Російської Федерації в Соціалістичній Республіці В’єтнам та громадян Соціалістичної Республіки В’єтнам в Російській Федерації», який регулюватиме тимчасову трудову діяльність в’єтнамських громадян в Росії і росіян на території В’єтнаму.

Як повідомляє з цього приводу офіційний сайт Кремля, метою даного документа є створення договірно-правової бази з питань трудової діяльності громадян РФ і В’єтнаму на території двох країн. Згідно з угодою, громадяни обох держав зможуть здійснювати трудову діяльність на території держави іншої сторони тільки за наявності дозволу.

Угода розроблена для того, щоб створити сприятливі умови для російських і в’єтнамських громадян, які бажають працювати на території приймаючої держави, а також посилити їх соціальний захист і зміцнити гарантії дотримання їхніх прав у процесі трудової діяльності.

За матеріалами: kremlin.ru

Читайте також: